VITRONIC

Lysbro med avanceret nummerpladescanner

Mobil scanning af nummerplader

Det bliver en mere og mere kompleks opgave at sørge for borgernes sikkerhed. Truslerne ændrer sig hele tiden og kræver omgående handling. Derfor er der et stort behov hos politiet i mange lande for moderne udstyr, der kan imødekomme disse udfordringer.

Vitronics nummerpladescanner, Enforcement Bar, er indbygget i Hänsch lysbro DBS 4000, og her er tale om et mobilt system (ANPR), som giver myndighederne mulighed for at automatisere søgningen efter køretøjer og straks identificere et match.

Komplet integration

Vitronic lysbro er et fuldautomatisk mobilt nummerpladescanner system (ANPR), som kan installeres på taget af en patruljevogn. Scanneren er fuldt integreret med sirenesystemet. Systemet scanner automatisk de køretøjer, der passerer og aflæser nummerpladerne. Scanningen kan foretages, uanset om patruljevognen er parkeret eller bevæger sig i fuld fart. Begge baner, til højre og venstre for patruljevognen, bliver scannet på samme tid. Ekstra sidekameraer gør det muligt at scanne en parkeret bils nummerplade, når patruljevognen passerer. Systemet kan også udstyres med ekstra videoovervågning.

Lysbroen genkender nationale og internationale nummerplader ved høj hastighed og har en imponerende læse-rate. Systemet sammenligner automatisk resultaterne med politiets databaser og advarer straks om køretøjer, der er er markeret som eftersøgte. Systemet kan også transmittere et match sammen med lokationen til en alarmcentral, så der kan handles omgående.

På grund af den fulde integration kan sirenesystemets hovedfunktioner benyttes samtidig med scanneren, hvilket gør politiet i stand til at skride til handling omgående, når en eftersøgt bil bliver opdaget.

Databeskyttelse på højeste plan

Vitronic lysbro med nummerpladescanner er et innovativt tysk produkt, som tilbyder databeskyttelse på højeste plan og allerede er taget i brug af mange politiafdelinger.

 

Scanneren har:

Alt-i-en automatisk mobil nummerpladescanning (ANPR)

Lokal eller central transmission af nummerpladefund

Monitorerering af begge baner, både til højre og venstre for patruljebilen

Sidekameraer der monitorerer parkerede biler

Videoovervågning

GPS og krypteret 4G dataoverførsel

Umærkeligt IR blitzlys

 Nummerpladedata, der ikke matcher nogen registreringer i politiets database, slettes omgående. Data overføres ved hjælp af sofistikeret krypteringsteknologi med integreret 4G modem, men kun hvis en nummerplade vurderes som mistænkelig. Infrarødt lys bruges til at oplyse et område synligt for det menneskelige øje, så lysbroen kan bruges både nat og dag og i alle vejrforhold.

Teknisk data

Dimensioner: 1100-2000 x 300 x 135 mm

Model: Hänsch DBS4000

Banerækkevidde: 2 x 2 højre og venstre

Strøm: 12 VDC

Klasse: IP5K4 / IPX9K

KONTAKT

Der findes løsninger på alle problemstillinger.

Kontakt Leif Hemmsen for mere information og teknisk data:

Telefon 20 87 50 82 eller lh@autogaragen.dk

Autogaragen

Assensvej 532, Faldsled
5642 Millinge

CVR: 37133728

 

Ring til os

+ 45 20 87 50 82