HÄNSCH

Højkvalitets blå og gule blink samt advarselssystemer

Advarsel og udrykning

Når politi og beredskab rykker ud, skal det gå stærkt. På vej ud til at hjælpe andre sætter mandskabet deres liv på spil. Et pålideligt advarsels- og signaleringssystem sikrer, at mandskabet når frem til tiden og i god behold. Hänsch tilbyder blå og gule blink samt advarselssystemer af høj kvalitet til udrykningskøretøjer af enhver art.

Lysbroer

Hänsch lysbroer er essentielt udstyr for politi- og beredskabskøretøjer. Den seneste lysteknologi sikrer, at der opnås maksimal advarselseffekt og dermed den højeste sikkerhed for alle, der færdes i trafikken. Lysbroerne fås i forskellige længder og mange designvarianter med en bred vifte af funktioner.

De seneste lysbroer i serien 4000 og 5000 er udviklet med viden og teknologi fra flyindustrien, og lysbroernes konturer stammer fra en flyvinge. De to lysbroer har vundet “reddot award” i 2013 og 2017 for deres design.

LED Tagblink

De alsidige LED tagblink fås i mange størrelser og kan monteres på forskellig vis, så de passer til ethvert køretøj. Tagblink fra Hänsch er karakteriseret ved at have en lang levetid, bruge meget lidt strøm og være elektromagnetisk kompatible.

Blink med retning

Med den stigende trafik er det et problem for især udrykningskøretøjer, når trafikanter ikke ser de sædvanlige advarselssystemer. Derfor anbefaler vi at bruge retningsbestemt front- og sideblink. Ved fx vejkryds forbedrer det retningsbestemte blink sikkerheden, samtidig med at det fanger trafikanternes opmærksomhed.

Optimal advarsel med lydsignaler

Lyden i advarselssystemerne er designet til at understøtte lyssignalerne på udrykningskøretøjer. Det klare og gennemtrængende lydsignal kombineret med meddelelser til borgerne og elektroniske kompressorsignaler giver en ekstra dimension til de visuelle advarselssystemer.

Betjening

De forskellige betjeningsenheder i køretøjerne skal være så hurtige, sikre og nemme at betjene som muligt. De vigtigste funktioner er tilgængelige via genvejsknapper. Uanset om kontrolenheden er håndholdt eller fast installeret i bilen, har mandskabet mulighed for at få en række forskellige indstillinger, der dækker mange funktioner.

Tysk innovation og kvalitet

Hänsch udvikler, producerer og sælger advarselssystemer til køretøjer i Tyskland og over hele verden. Virksomheden er kendt for fremragende kvalitet, konstant innovation og vedholdende fremskridt.

Højt kvalificerede ingeniører arbejder i udviklingsafdelingen, hvor de designer nye produkter og forbedrer de eksisterende produkter. Moderne produktionsprocesser, den nyeste teknologi og et stramt kvalitetssystem sikrer den høje kvalitet, som bilindustrien, politi og beredskab forventer.

Hänsch er en fortræffelig og dynamisk partner, når det kommer til samarbejdet med kunden om at opnå de bedst mulige resultater.

Europæisk godkendelse

Alle produkter fra Hänsch er godkendt efter europæiske normer, herunder ECE R65 – i modsætning til mange oversøiske produkter. Lys og lyd er designet, så det fanger trafikanternes opmærksomhed, uden det går udover trafiksikkerheden. En europæisk godkendelse har også afgørende betydning for forsikringsforholdene.

Mere om Hänsch

Læs mere om den innovative tyske virksomhed, der udvikler, producerer og distribuerer blink, udryknings- og advarselssystemer til hele verden.

 

Autogaragen

Assensvej 532, Faldsled
5642 Millinge

CVR: 37133728

 

Ring til os

+ 45 20 87 50 82